Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : Az Audi belső értékeit másolja a kínai Zotye

Az Audi belső értékeit másolja a kínai Zotye

  2015.10.28. 16:58

Hamarosan indul a Zotye T700-as forgalmazása Kínában, ennél az Audi A6-os belsejével csábítják a vásárlókat.


Az Audi belső értékeit másolja a kínai Zotye

Hamarosan indul a Zotye T700-as forgalmazása Kínában, ennél az Audi A6-os belsejével csábítják a vásárlókat.

Külső megjelenésében csak főbb vonalakban hasonlít az Audi A6-osra a kínai Zotye Z700-as, amelynél a márka hatalmas méretű Z betűjét magán viselő hűtőrácsot helyeztek el a xenon fényszórók között, az oldalablakok vonala és a hátfal kialakítása is egyedi. A belső térnél azonban már elfogyott a formatervezők fantáziája, és inkább egy-az-egyben átvették a német eredetit.


A műszeregység, a fölötte lévő árnyékoló íve, a középkonzol kialakítása is megfelel a német autónak, a kormánykereket leszámítva szinte tökéletes az egyezés. Olyannyira, hogy az Audi A6-oshoz szokott emberek csukott szemmel elboldogulnak a Zotye Z700-as kezelésével is, hiszen a váltókar melletti kapcsolósor, beleértve az MMI kezelőfelületet is szinte mm-re azonos kialakítású.
Három felszereltségi szinttel lesz választható a Zotye T700-as, ezek közül a csúcsváltozat belsejéről közöltek hivatalos fényképeket. Ebben az esetben kétszemélyes a hátsó ülés, a könyöklő végén némileg leegyszerűsített MMI-koppintás kezelőfelületet találunk, hatalmas méretű, részben nyitható üvegtető koronázza meg az egészet.

Egyedüli erőforrásként 1,8 literes, 170 lóerős turbómotort kínálnak, ami 6 fokozatú, dupla kuplungos váltó közbeiktatásával hajtja az első kerekeket. A biztonsági felszerelések listája meglehetősen rövid, két légzsák és blokkolásgátló szerepel rajta. A Zotye Z700-as alapváltozatáért 4,8 millió Ft-nak megfelelő jüant kell fizetni, a csúcsmodellért 7 milliót Ft-nyi jüant kérnek, a legolcsóbb Audi A6-osért (180 lóerős 2,0 literes turbómotor, 6 fokozatú kézi váltó) 16,7 millió Ft-nyi jüant kell fizetni Kínában.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!