Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : Már majdnem kész az új Niva, de lehet, hogy semmi nem lesz belőle

Már majdnem kész az új Niva, de lehet, hogy semmi nem lesz belőle

  2015.10.28. 17:00

Már a finomhangoláson túl van az új Niva, de még mindig nem döntötték el, hogy tényleg megindul-e a sorozatgyártása.


Már majdnem kész az új Niva, de lehet, hogy semmi nem lesz belőle

Már a finomhangoláson túl van az új Niva, de még mindig nem döntötték el, hogy tényleg megindul-e a sorozatgyártása.

Még 2014-ben mutatták be a Chevrolet Niva új generációját, aztán nem sokkal később bejelentették, hogy a General Motors tömegmárkái, beleértve a Chevrolet Dél-Koreában gyártott típusait is, kivonul az orosz piacról. Észak-Amerikából importált luxus- és sportkocsik, valamint a helyben gyártott Niva alkotta volna a választék maradékát, de jelen pillanatban úgy tűnik, hogy utóbbiból nem lesz semmi.

A félreértések elkerülése végett az autó kifejlesztésével már majdnem végeztek a mérnökök, akik a GM-Autovaz közös vállalatánál dolgoznak, azonban a GM jelenleg azt is fontolgatja, hogy felhagy az egész együttműködéssel, és a kész autót is veszni hagyja. Az is jelentősen hátráltatja az autó piacra dobását, hogy rövid időn belül több vezetőváltás is volt a GM-Autovaz közös vállalatánál, no és maga a Lada se örül egy félig-meddig házon belüli konkurensnek.


Arról van szó, hogy még nem döntötték el véglegesen, hogy az új XRay szabadidő-autóból készítenek-e összkerékhajtású változatot, és nem lenne értelme a Chevrolet Niva mellett egy másik, hasonló tudású és árú autót kínálni, mert azzal csak olyan gyilkos árversenyt hoznának létre, ami egyik félnek se, - tehát a Ladának egyáltalán – nem jó. Azért is örülne a Lada a konkurencia megszűnésének, mert akkor végre megint visszaszállnának rá a Niva név jogai, és végre újra saját autójánál használhatná azt a jelenlegi 4x4 jelölés helyett.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!