Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : Chevrolet Lova RV

Chevrolet Lova RV

  2015.12.01. 09:14

Addig növelték az Aveo -padlóra épülő Lova RV nevű kisautó méreteit, amíg az 4,2 méteres hosszúságú nem lett.


Chevrolet Lova RV

Addig növelték az Aveo -padlóra épülő Lova RV nevű kisautó méreteit, amíg az 4,2 méteres hosszúságú nem lett.

Az egyetlen olyan szabadidő eltöltésére alkalmas járműként jellemzi a Chevrolet legújabb típusát, a Lova RV nevű kisautót, amelyet kifejezetten városi használatra szánnak. 
Magyarul egy viszonylag kicsi, de tágas belső terű járművel van dolgunk.

Magas építésű autóról beszélnek, de valójában az 1525 mm-es magasság még a normál személyautók között se számít nagynak, a hossz 4205 mm, a szélesség 1722 mm és 2550 mm-es a tengelytávolság. Kompakt méretű karosszériát hoztak össze a kisautó alapon, de sajnos a csomagtér már nem részesült a kategóriaváltásból, alaphelyzetben 308 literes, a hátsó ülés ledöntését követően 972 literes a raktér.

A műszerfal legnagyobb újdonsága, hogy nem a motorkerékpár-műszeregységet használja, hanem klasszikus, két analóg órát és a közöttük elhelyezett multifunkciós kijelzőt látja maga előtt a sofőr, középen az érintőképernyős fejegységet találjuk. Kínában egyféle, 1,5 literes 109 lóerős benzinmotorral kínálják majd a Chevrolet Lova RV-t, amelynek a forgalmazása december 18-án indul, a világ többi részén jövőre vezetik be a nagyra nőtt kisautót, a helyi igényeknek megfelelő erőforrásokkal.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!