Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : Infiniti

Infiniti

  2016.03.07. 16:52

Az Infiniti mákakereskedők nyomására az Egyesült Államokban nem lesz Q30-as, csak Qx30-as. Azt mondják, a vásárlók igényt tartanak az X betűre, ami a szabadidő-autót jelzi.


Infiniti

Az Infiniti mákakereskedők nyomására az Egyesült Államokban nem lesz Q30-as, csak Qx30-as. Azt mondják, a vásárlók igényt tartanak az X betűre, ami a szabadidő-autót jelzi.

Amíg Európában és a világ többi részén az Infiniti új kompakt modellje Q30 és QX30 néven kerül a szalonokba, az Egyesült Államokban az Infiniti márkakereskedők végül rávették a gyárat, hogy egységesen QX30 legyen a típusnév: QX30, QX30 AWD és QX30 S közül lehet majd választani.
Az ügyfelekkel napi kapcsolatban álló forgalmazók az utóbbi két évben szondázzák a vásárlókat az új kompakt autó érkezése kapcsán, és arra jutottak, hogy szabadidő-autóként kell azt pozicionálni, és ahhoz, hogy ezt az ügyfelek el is higgyék, kell a névbe az X betű. Mindezt azért, mert az Egyesült Államokban egyszerűen nem értenék a Q30 nevet az ügyfelek, akik az egyszerű Q-betűs autókat szedánoknak hiszik, túlságosan összezavarná őket a nem lépcső hátú befejezéssel rendelkező Q30-as. A legszebb, hogy mivel már túl vannak az engedélyezési eljáráson, a hivatalos dokumentumokban marad a Q30 és QX30 megkülönböztetés, a vásárlóknak azonban QX30 néven adják el az autókat.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!