Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : Bentley Betayg

Bentley Betayg

  2016.08.08. 12:06

Annyira elmerültek a részletekben a Bentley szakemberei a horgászoknak szánt
Bentayga csomagtér-rendszerező megalkotásakor, hogy kifelejtették a hal szállítására szolgáló részt.


Bentley Betayg

Annyira elmerültek a részletekben a Bentley szakemberei a horgászoknak szánt
Bentayga csomagtér-rendszerező megalkotásakor, hogy kifelejtették a hal szállítására szolgáló részt.

Fellélegezhetnek azok, akik eddig csak azért nem vették a Bentley Betayga nevű óriás szabadidő-autót, mert nem tudtak hódolni kedvenc hobbijuknak, a legyező horgászatnak. A Mulliner műhely szakemberei most olyan, a csomagtérbe helyezhető rendszerezőt készítettek, amivel megoldható a számos kellék szállítása.

A legyezős horgászat kellékein – bot, csalik, kiemelőháló – kívül még egy piknikkészlet is rejtőzik a sok fiókban, fura mód a négyszemélyes autóban négy pecabotnak van helye, az étkészlet már csak három embernek szól. Utóbbi a bal oldalon lévő „dobozban” rejtőzik, amely önmagában is kivehető és székként használható – ezért kapott stabil oldalfalakat és kényelmes párnázást a tetejére.

De nem csak a csomagtartóba helyezhető és onnan bármikor kivehető polcrendszerből áll a horgászkészlet, a padlót vízhatlan anyaggal vonják be és van egy párátlanító berendezés is, ami a raktér levegőjét szárítja, így a tulajdonos biztos lehet abban, hogy nem fülled be a levegő addig, amíg hazaér. Egyedül arról feledkeztek meg a Bentley Mulliner műhelyének szakemberei, hogy a kifogott halat valahogy haza is kéne vinni. Sehol egy olyan tároló, amely alkalmas lenne erre a célra, ráadásul nagyon a raktérben se marad hely például egy vödörnek az új betét mellett.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!