Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : Honda CR-V

Honda CR-V

  2016.08.10. 14:33

Noha még mindig szép számban fogy, már készülnek a következő generációs Honda CR-V piacra dobására.


Honda CR-V

Noha még mindig szép számban fogy, már készülnek a következő generációs Honda CR-V piacra dobására.

Noha csak nemrég kapta meg az 1,6 literes dízelt a Honda kompakt szabadidő-autója, máris az utolsó stádiumánál tart az utód fejlesztése, már végleges – de teljesen álcázott – karosszériával tesztelik az utódot a közutakon.

Az Egyesült Államokban sikerült lefényképezni az első autót-autókat, amelyeken az erős álcázás ellenére annyit azért ki lehet venni, hogy ha nagyobb nem is, de sokkal látványosabb lesz majd a karosszéria. Különösen a lámpák formájával játszanak majd a formatervezők, de azért a lemezeket is jobban domborítják majd. Az utastérben marad a sík padló és az okos ülésrendszer, a műszerfalnál is csak annyi változás várható, hogy újabb generációs, nagyobb képernyős fejegység kerül majd a középkonzolra.


A technikánál azonban jelentős lesz a váltás, különösen az Európán kívüli piacok számára, ahol eddig jellemzően 2,0-2,4 literes négyhengeressel kínálták a CR-V-t. A generációváltással együtt térnek át a kis lökettérfogatú VTEC-turbómotorra, ami jelen esetben az 1,5 literes négyhengerest jelenti majd. Nálunk ez annyiból nem lesz majd számottevő változás, hogy az 1,6 literes dízel lesz a meghatározó a piacon, ahogy jelenleg is. Po Yuan Huang a kémfotók alapján rajzolta meg, hogyan is nézhet ki a következő generációs Honda CR-V, valamikor 2017 vége felé tudjuk majd meg, mennyire jól képzelte el a japán kompakt szabadidő-autó jövőjét a fiatal művész.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!