Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : A Toyota Corolla a nyerő autó

A Toyota Corolla a nyerő autó

  2016.08.10. 14:35

2016 első félévében a Toyota kompakt autója előnyét növelve őrizte meg trónját a világ legkelendőbb autója-versenyben.


A Toyota Corolla a nyerő autó

2016 első félévében a Toyota kompakt autója előnyét növelve őrizte meg trónját a világ legkelendőbb autója-versenyben.

2016 első félévében változatlanul a Toyota Corolla bizonyult a világ legnépszerűbb autójának, 634 300 példányt értékesítettek belőle. Második helyen a VW Golf áll, amelynek pozíciója különösen az USA-ban gyengült, így is 500 600 darabot adtak el belőle. Harmadik a Ford F jelzésű platós kisteherautója, amelyből 478 400 példányt értékesítettek – ez 12,6 százalékos növekedés.

Negyedik a Ford Focus, amely szintén jelentős, 16,4 százalékos mínusszal 367 500 darabbal végzett. Ötödik a Hyundai Elantra 363 500 példánnyal, hatodik a Volkswagen Polo 358 600 eladott autóval, a Toyota RAV4-es közel 11 százalékos javulással, 346 800 darabbal lett a hetedik, beelőzve a Toyota Camry-t, amely 339 600 darabbal a nyolcadik helyre szorult. Kilencedik a Honda CR-V 333 600 példánnyal, a világ tizedik legnépszerűbb autója pedig a Chevrolet Silverado, amelyből 307 800 darabot értékesítettek 2016 első félévében.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!