Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : Luxus lakóautó

Luxus lakóautó

  2016.12.01. 05:52

Igazából csak egyvalami hiányzik a Morelo Empire Liner nevű luxus-lakóautóból, a szuperautó befogadására képes garázs; ezt technikai okokból nem tudták megvalósítani, mert teherautó alvázra építették fel a hatalmas karosszériát, és egyszerűen nincs elég hely a tengelyek között egy ilyen kialakítására.


Luxus lakóautó

Igazából csak egyvalami hiányzik a Morelo Empire Liner nevű luxus-lakóautóból, a szuperautó befogadására képes garázs; ezt technikai okokból nem tudták megvalósítani, mert teherautó alvázra építették fel a hatalmas karosszériát, és egyszerűen nincs elég hely a tengelyek között egy ilyen kialakítására.

Garázs a hátsó rész (hálószoba) alatt van, és legfeljebb 3,85 méter hosszú autó fér el ott. Cserébe minden másról gondoskodtak a német karosszériaépítőnél.

Magától értetődően padlófűtés van az egész utastér alatt, mégpedig azért, hogy a valódi kőből készült padló ne legyen hideg még mezítláb sem. 

Fürdőszoba helyett fürdő van a fedélzeten, a normál mellett esőztető fejjel is rendelkezik a zuhanyzó, és extra méretű ágy várja az aludni vágyókat. Gombnyomásra elcsúszik az árnyékoló a hatalmas üveg panorámatető alól, így az ágyban fekvők a tényleges csillagos eget csodálhatják, ha ahhoz támad kedvük.

A konyhában minden lét- és kevésbé fontos konyhai gép is megtalálható, hiszen aki ilyen kategóriás járművet megengedhet magának, az általában ínyenc – az Empire Liner számára ez nem kihívás.


A vezetés azonban az lehet, a karosszéria 10,29-11,95 méter hosszú, 2,5 méter széles és 3,75 méter magas. Mercedes Atego vagy Iveco Eurocargo alvázra építi fel a Morelo a csúcsmodelljét, amely kialakítástól függően (robogó-, Smart vagy kisautó garázs) 334 900 eurótól (102 millió Ft) indul, a legdrágább 417 900 euróba (127 millió Ft) kerül.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!