Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : Aston Martin DB4 G.T

Aston Martin DB4 G.T

Forrás: automotor.hu  2017.04.21. 17:02

Látatlanban eladták mind a 25 régi-új Aston Martin DB4 G.T.-t, darabját 566 millióért


Aston Martin DB4 G.T

Látatlanban eladták mind a 25 régi-új Aston Martin DB4 G.T.-t, darabját 566 millióért

Amíg a Jaguar az utolsó csavarig a réginek megfelelő autókat épít, az Aston Martin amolyan restomod stílusban készít 25 darab DB4 G.T. Continuation kupét, például a legújabb digitális tervezésnek és megmunkálásnak köszönhetően minimálisra csökkentik a karosszériaelemek illesztési hézagait. 

Az acél csővázra szerelt vékony alumínium borítólemezek (a 8 lightweight változat alapján készülnek az új példányok) végső beállítását kézi munkával végzik.

A karosszéria mellett a felfüggesztést, a motort, a fékrendszert és a biztonsági berendezéseket is átdolgozták a mérnökök annak érdekében, hogy az autókért 566 millió Ft-nak megfelelő összeget leszurkoló vásárlók megbízható autót kapjanak. Bár ez a szempont némileg ellentmondásos, hiszen az eredeti alvázszám-szériát folytató újragyártott autókat nem lehet forgalomba helyezni, azokat a gyár versenypályás használatra ajánlja, a tulajdonosok ideiglenes rendszámmal tudják majd azokat használni közúton.

A gyár egy külön, két éves élményprogramot szervez a DB4 G.T. Continuation vásárlóknak, amely során a világ versenypályáit járják körbe, és az Aston Martin gyári versenyzői, élükön Darren Turner-rel tanítják meg a korabeli konstrukció tudásának teljes kihasználására az ügyfeleket. 

Avagy hogyan kell vezetni a rövid tengelytávolságú, 340 lóerős hathengeressel szerelt autókat padlógázon. 
Az Aston Martin egyébként már a hivatalos bejelentés előtt értékesítette mind a 25 példányt, a sikerből ítélve a jövőben újabb „régi” Aston Martinok megjelenésre számíthatunk majd.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!