Kiskunhalasi Street Racing Team
Tartalom
Egyéb
 
Képek/Videók
 
Link ajánló
 
Info
 
Reklám

 


 


 

 
Tuning Világ
Tuning Világ : Peugeot 308

Peugeot 308

  2017.05.30. 10:16

Álca nélkül: a friss Peugeot 308


Peugeot 308

Álca nélkül: a friss Peugeot 308

Az érintőképernyős fejegységek programja rejtik el legújabb típusok fényképét, és ahogy nemrég 

a VW több újdonsága is előtt napvilágot látott, úgy most a friss megjelenésű Peugeot 308-ast ismerhetjük meg ennek köszönhetően. Mármint a PSA Connect Nav rendszerébe kódolt képek alapján.

Kívülről nézve nem szolgál igazi meglepetéssel a Peugeot 308-as friss arca, hiszen ott ugyanazt a lökhárítót és bumeráng alakú lámpákat láthatjuk, amelyek már kezdettől fogva rajta voltak a Kínában kínált lépcsős hátú modellen. Könnyen lehet, hogy ez az élesebb megjelenés csak a feláras LED-es fényszórókhoz jár majd, a 3008/5008 modellek is „kétarcúak”, tehát nagyobb méretű halogén fényszórókkal rendelkeznek.

A belső tér azért furcsa, mert hiányzik a szélvédő tövében lévő analóg órák közül a multifunkciós kijelző, illetve nem szokás az utasoldali ajtópanelre helyezni a négy villanyablak-kapcsolót, ez csak a vezető sajátja szokott lenni. Hátul csak a LED-es lámpák fénye változik. Nem ismert, mikor mutatkozik be hivatalosan is a felfrissített megjelenésű Peugeot 308-as, és azt se tudjuk, változik-e a motorkínálat.

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Reklám

 


 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!